Personligt

Andra mötet av kärlek

Jag minns den här dagen så väl, jag och Astrid skulle åka och hälsa på hos John och Johan. Vi hade möts en gång tidigare, och då spenderade vi en hel dag utomhus ihop. Pratade i massor, och insåg att vi var rätt lika i väldigt mycket. Vi förstod också varandra, och det kändes som vi hade känt varandra sen innan.

När vi den här andra gången åkte in till stan, så åkte vi hem till de och hälsade på. Man kände sig så välkommen och de bjöd verkligen in oss i deras värld. Så varma och öppna människor. Vi fikade och pratade, och Astrid var hela tiden nyfiken på både John och Johan. Det dröjde sen inte lång stund alls, innan Johan kunde ha henne sitt knä. Han sjöng och dansade med henne, och hon fann sig ganska omedelbart och jollrade med. Även John fick bära henne utan problem. Jag kunde bara vara med i närheten och det gick så ofattbart bra, för den här damen är en väldigt bestämd fröken och accepterar verkligen inte alla att bära henne. Så jag tänkte att det här kan nog ta en stund, men så var det inte här, utan det har verkligen gått hur bar som helst sen första stund!

När det började bli dags för Astrid att sova, så gick vi ut en promenad med vagnen. Både John och Johan fick köra, och hon till och med somnade medan de körde. Så fint!

Vi tog en fika och sedan var vi och hämtade Miriam från förskolan. Hon vart så glad att få träffa Astrid och Astrid likaså att få träffa Miriam. Därefter blev det en lekstund med tjejerna och vi kände nog allihopa, att det här var rätt.

4 kommentarer

  • Maja

    Det är nobelt av dig att erkänna att man inte räcker till som förälder eller vad det nu är orsaken till att du adopterat bort Astrid. Personligen mår jag dåligt av bara tanken att inte få se mitt barn varje dag …följer Astrids föräldrar med glädje de verkar vara enastående människor, förstår att du önskade Astrid så fina pappor till henne!
    All lycka till Er.

  • Marie Heneskär

    Jag är så imponerad av dig hur du tog beslutet med lilla Astrid..jag har följt Johan John och lilla Mirjam ett tag nu och blir så glad det dom delar med sig . Dom verkar så kärleksfulla med barnen…Ha det gott du fantastiska mamma Kramar Marie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *